mbo-4 opleidingen

                           

 mbo4txt

Bachelor Toegepaste fotografie Fotovakschool

MBO - niveau 4

Na het succesvol afronden van deze opleidingen op niveau 4, ontvang je een door het Ministerie van Onderwijs erkend diploma. Ook is het mogelijk om studiefinanciering en een OV-jaarkaart aan te vragen voor deze opleiding. De nominale studieduur bedraagt drie jaar.

 

MBO fotografie - niveau 4

Mbo Fotografie, niveau 4 (AV productie)

Mbo Fotografie niveau 4 leidt je op tot professioneel fotograaf. Een moderne fotograaf heeft veel kennis van digitale beeldbewerking. Een goede foto komt voort uit een mix van technisch inzicht en creativiteit. Beschik je over beide eigenschappen dan ben je bij uitstek geschikt voor het beroep fotograaf. Na het succesvol afronden van de opleiding Mbo Fotografie niveau 4 kun je als freelance fotograaf aan de slag of je kunt voor een werkgever gaan werken.

                                                                               Lees meer                   Prijsinformatie   


logo

Audivisuele vormgeving 

De opleiding Audiovisuele Vormgeving (geregistreerd onder de naam Mediavormgeving) leidt je op tot professioneel allround filmer/beeldmaker. De studie focust zich op concept- en creatieve ontwikkeling, ontwerpen, realiseren, organiseren en uitvoeren . Het doel is om je zo breed mogelijk op te leiden tot specialist van alle voorkomende (korte) films, zoals bedrijfsfilms, animaties, reclamefilms, televisiefilms,    music video’s, trailers, enzovoort.

                                                                               Lees meer                   Prijsinformatie   


   Factsheet
Niveau  MBO niveau 4
Studieduur  3 jaar
Stage  Ja
Erkend Diploma  Ja
Toezicht  Onderwijsinspectie 
Titel  nee
Fiscale aftrekbaar

 lees meer

Studiefinanciering  Ja, lees meer